Voor al uw ski/snowboard onderhoud!

Welkom bij ski-waxen.nl

Ski onderhoud, Snowboard onderhoud?

Bij ski-waxen.nl kunt u terecht voor een professionele handmatige onderhoudsservice voor ski’s en snowboards.

Gaat u binnenkort op vakantie?

Goed gewaxte en scherpe ski’s zijn de basis voor een geslaagde wintersport. Het is dus zaak om je ski’s of snowboard voor elke vakantie te laten slijpen en waxen.

Bent u net op vakantie geweest?

Ook als u net op wintersport bent geweest is het verstandig om uw ski’s of snowboard te laten onderhouden, door de kanten te laten slijpen en een extra waxlaag aan te brengen.

Op deze pagina’s leggen we uit wat voor onderhoud aan ski’s en snowboard’s wij kunnen uitvoeren.

Voor het maken van een afspraak of voor meer informatie kunt u ons mailen: info@ski-waxen.nl

ski-waxen.nl
4.9
Gebaseerd op 30 beoordelingen
powered by Google
Jeffrey van SlobbeJeffrey van Slobbe
11:29 18 Mar 23
Prima gewaxt en snel klaar
Marcel van der WallenMarcel van der Wallen
22:51 11 Mar 23
Vriendelijke en goed communicerend. Ski's snel klaar en voor een goede prijs. Kom er al jaren voor goed geslepen en gewaxte ski's.Kortom een aanrader.
Dennis TeunissenDennis Teunissen
08:54 17 Feb 23
Zeer tevreden! Board word zeer goed gewaxt en geslepen en is binnen enkele dagen weer klaar.Aanrader!
Titia TerhellTitia Terhell
19:27 13 Feb 23
Professioneel en super vriendelijk! Goede prijs en goede service.
Gert-Leo BakkerGert-Leo Bakker
21:02 05 Mar 20
Peter-Jan onderhoudt nu al een aantal jaren onze skies, tot volle tevredenheid. Echt een aanrader, bovendien lekker dichtbij en zeer flexibel. De prijs is ook ok!
Anita van HengelAnita van Hengel
19:35 23 Oct 19
Peter-Jan is super vriendelijk en heeft goede en snelle service. Reageert snel op e-mail en mijn snowboard was in een week klaar. Waxen en slijpen voor een vriendelijk prijsje. Ik zou zeker weer gebruik maken van zijn service.
Melissa de VreedenMelissa de Vreeden
08:20 09 Feb 19
Super fijn adres om je spullen te brengen voor het nodige onderhoud/reparaties. Alles is mogelijk. Zeer snelle reactie op de mail en makkelijk een afspraak te maken met de vriendelijke Peter-Jan. Goede prijs-kwaliteit verhouding. Zeker een aanrader voor een ieder.
js_loader
  • Getest: STOX Merino skiing Socks compressiesokken
    Sinds een aantal jaar draag ik met veel plezier compressiesokken tijdens verschillende sporten, waaronder wintersporten. Ik vind de strakke snit van de STOX skiing socks altijd erg prettig, maar doen ze ook alles zo goed als dat de fabrikanten ons doen geloven? In deze blog mijn review! Zitten ze lekker? bron: wintersport.nl
  • Vergeet-me-nietje: Hochzeiger
    Te midden van de populaire skigebieden in Tirol liggen talrijke kleinere skigebieden die minder frequent worden bezocht. Omdat wintersporters zich vaak blindstaren op het aantal pistekilometers worden deze gebiedjes (soms onterecht) genegeerd. Hochzeiger in het Pitztal is hier een perfect voorbeeld van, in dit artikel keer ik terug naar een van mijn favoriete Tiroolse skigebieden. […]
  • De 3 grootste voordelen van ski-in ski-out accommodaties
    Een wintersportvakantie staat gelijk aan avontuur, sneeuwpret en gezelligheid, daarom gaan we ook ieder jaar weer terug naar de bergen. Samen met vrienden of familie een heerlijke week op pad in de Oostenrijkse Alpen. Je accommodatie bepaalt daarbij ook een groo!t deel van de wintersportpret. Ski-in ski-out accommodaties zijn daarbij het toppunt van luxe en […]

Copyright ski-waxen.nl ©2024. All Rights Reserved.