Voor al uw ski/snowboard onderhoud!

Welkom bij ski-waxen.nl

Ski onderhoud, Snowboard onderhoud?

Bij ski-waxen.nl kunt u terecht voor een professionele handmatige onderhoudsservice voor ski’s en snowboards.

Gaat u binnenkort op vakantie?

Goed gewaxte en scherpe ski’s zijn de basis voor een geslaagde wintersport. Het is dus zaak om je ski’s of snowboard voor elke vakantie te laten slijpen en waxen.

Bent u net op vakantie geweest?

Ook als u net op wintersport bent geweest is het verstandig om uw ski’s of snowboard te laten onderhouden, door de kanten te laten slijpen en een extra waxlaag aan te brengen.

Op deze pagina’s leggen we uit wat voor onderhoud aan ski’s en snowboard’s wij kunnen uitvoeren.

Voor het maken van een afspraak of voor meer informatie kunt u ons mailen: info@ski-waxen.nl

ski-waxen.nl
4.9
Gebaseerd op 30 beoordelingen
powered by Google
Jeffrey van SlobbeJeffrey van Slobbe
11:29 18 Mar 23
Prima gewaxt en snel klaar
Marcel van der WallenMarcel van der Wallen
22:51 11 Mar 23
Vriendelijke en goed communicerend. Ski's snel klaar en voor een goede prijs. Kom er al jaren voor goed geslepen en gewaxte ski's.Kortom een aanrader.
Dennis TeunissenDennis Teunissen
08:54 17 Feb 23
Zeer tevreden! Board word zeer goed gewaxt en geslepen en is binnen enkele dagen weer klaar.Aanrader!
Titia TerhellTitia Terhell
19:27 13 Feb 23
Professioneel en super vriendelijk! Goede prijs en goede service.
Gert-Leo BakkerGert-Leo Bakker
21:02 05 Mar 20
Peter-Jan onderhoudt nu al een aantal jaren onze skies, tot volle tevredenheid. Echt een aanrader, bovendien lekker dichtbij en zeer flexibel. De prijs is ook ok!
Anita van HengelAnita van Hengel
19:35 23 Oct 19
Peter-Jan is super vriendelijk en heeft goede en snelle service. Reageert snel op e-mail en mijn snowboard was in een week klaar. Waxen en slijpen voor een vriendelijk prijsje. Ik zou zeker weer gebruik maken van zijn service.
Melissa de VreedenMelissa de Vreeden
08:20 09 Feb 19
Super fijn adres om je spullen te brengen voor het nodige onderhoud/reparaties. Alles is mogelijk. Zeer snelle reactie op de mail en makkelijk een afspraak te maken met de vriendelijke Peter-Jan. Goede prijs-kwaliteit verhouding. Zeker een aanrader voor een ieder.
js_loader
  • Vroegboeken: wanneer ga je naar welk skigebied?
    De winter 2024/2025 biedt wintersporters nieuwe kansen. Qua weer en sneeuw maar ook op het gebied van bestemmingen. Wordt het het vertrouwde skigebied of ga je op zoek naar nieuwe oorden? Hier volgen een aantal vuistregels en tips voor het boeken van je komende wintersportvakantie. December: waar valt de eerste sneeuw In december gaan de […]
  • Live vanuit Ski Arlberg part II: poeder & zon!
    Na een warme periode en een korte koudere fase met verse sneeuw is de zon weer helemaal terug in Ski Arlberg. Tijdens de sneeuwdag op woensdag was het gebied verlaten en hadden we de poederpistes voor het uitkiezen. Gisteren scheen de zon de hele dag en lag alles er prachtig bij. Het off-piste testteam (want […]
  • Live: van zomer naar winter binnen 24 uur
    De afgelopen 24 uur beleefden de Alpen een bijna Amerikaanse weersomslag. Terwijl het gisteren in veel Oostenrijkse dalen nog 20-25 °C werd, komt de temperatuur vandaag op sommige plaatsen nog nauwelijks boven nul. Bovendien sneeuwt het op veel plaatsen! Voor en na Het is weer even winter en zelfs een aantal dalen zijn wit geworden. […]

Copyright ski-waxen.nl ©2024. All Rights Reserved.