Voor al uw ski/snowboard onderhoud!

Welkom bij ski-waxen.nl

Ski onderhoud, Snowboard onderhoud?

Bij ski-waxen.nl kunt u terecht voor een professionele handmatige onderhoudsservice voor ski’s en snowboards.

Gaat u binnenkort op vakantie?

Goed gewaxte en scherpe ski’s zijn de basis voor een geslaagde wintersport. Het is dus zaak om je ski’s of snowboard voor elke vakantie te laten slijpen en waxen.

Bent u net op vakantie geweest?

Ook als u net op wintersport bent geweest is het verstandig om uw ski’s of snowboard te laten onderhouden, door de kanten te laten slijpen en een extra waxlaag aan te brengen.

Op deze pagina’s leggen we uit wat voor onderhoud aan ski’s en snowboard’s wij kunnen uitvoeren.

Voor het maken van een afspraak of voor meer informatie kunt u ons mailen: info@ski-waxen.nl

ski-waxen.nl
4.9
Gebaseerd op 30 beoordelingen
powered by Google
Jeffrey van SlobbeJeffrey van Slobbe
11:29 18 Mar 23
Prima gewaxt en snel klaar
Marcel van der WallenMarcel van der Wallen
22:51 11 Mar 23
Vriendelijke en goed communicerend. Ski's snel klaar en voor een goede prijs. Kom er al jaren voor goed geslepen en gewaxte ski's.Kortom een aanrader.
Dennis TeunissenDennis Teunissen
08:54 17 Feb 23
Zeer tevreden! Board word zeer goed gewaxt en geslepen en is binnen enkele dagen weer klaar.Aanrader!
Titia TerhellTitia Terhell
19:27 13 Feb 23
Professioneel en super vriendelijk! Goede prijs en goede service.
Gert-Leo BakkerGert-Leo Bakker
21:02 05 Mar 20
Peter-Jan onderhoudt nu al een aantal jaren onze skies, tot volle tevredenheid. Echt een aanrader, bovendien lekker dichtbij en zeer flexibel. De prijs is ook ok!
Anita van HengelAnita van Hengel
19:35 23 Oct 19
Peter-Jan is super vriendelijk en heeft goede en snelle service. Reageert snel op e-mail en mijn snowboard was in een week klaar. Waxen en slijpen voor een vriendelijk prijsje. Ik zou zeker weer gebruik maken van zijn service.
Melissa de VreedenMelissa de Vreeden
08:20 09 Feb 19
Super fijn adres om je spullen te brengen voor het nodige onderhoud/reparaties. Alles is mogelijk. Zeer snelle reactie op de mail en makkelijk een afspraak te maken met de vriendelijke Peter-Jan. Goede prijs-kwaliteit verhouding. Zeker een aanrader voor een ieder.
js_loader
  • Help ons: vul de wintersport-enquête in!
    Hoewel de hoeveelheid sneeuw nu in de Alpen anders doet vermoeden, ligt het skiseizoen alweer een tijdje achter ons. Wij zijn al weer volop bezig met de voorbereiding van (en het wegdromen over) het aanstaande skiseizoen. Ook dit jaar hebben we weer een wintersport-enquête opgesteld. Hebben de sneeuwcondities invloed op jouw komende wintersportplannen? bron: wintersport.nl
  • Seizoenseinde op de Stubaier Gletscher
    Verleidt door Henri’s overzicht van geopende lenteskigebieden én de Instagramposts van de Stubaier Gletscher in Oostenrijk kon ik de drang voor een laatste skitrip dit seizoen niet weerstaan. Het werd een weekend met een glimlach en overdosis voldoening vanaf begin tot einde. Tweede keer, goede keer De afgelopen jaren sloot ik het skiseizoen telkens af […]
  • Vroegboeken: wanneer ga je naar welk skigebied?
    De winter 2024/2025 biedt wintersporters nieuwe kansen. Qua weer en sneeuw maar ook op het gebied van bestemmingen. Wordt het het vertrouwde skigebied of ga je op zoek naar nieuwe oorden? Hier volgen een aantal vuistregels en tips voor het boeken van je komende wintersportvakantie. December: waar valt de eerste sneeuw In december gaan de […]

Copyright ski-waxen.nl ©2024. All Rights Reserved.